SERVICES

| INTERNATIONAAL VERHUIZEN |

INTERNATIONAAL VERHUIZEN

INTERNATIONALE VERHUIZINGEN BINNEN EUROPE VANUIT NEDERLAND​

U kunt niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland bij ons terecht, wij helpen u ook internationaal uw bezittingen te verhuizen naar de juiste locatie. Met de grootste zorg vervoeren wij uw inboedel over de grens. Geen bestemming is voor onze ervaren verhuizers te gek. Door jarenlange ervaring bieden wij professionele internationale verhuisservice, wat verder gaat dan alleen inboedels van deur tot deur vervoeren, wij bieden ook de nodige ondersteunende verhuisdiensten. Van inpakservice tot tijdelijke inboedel opslag, laat ons vooral weten bij welke aspecten van het verhuizen wij u kunnen ondersteunen. We denken graag mee en door onze ervaring geven we graag tips en wellicht oplossingen waar u zelf nog niet aan gedacht heeft. Een Verhuisbedrijf Alphen is een internationaal verhuisbedrijf dat met u mee denkt. 
 
Het lossen van een verhuisservice binnen Europa, vindt doorgaans plaats door onze chauffeur plus bijrijder met behulp van lokale verhuizers. Mocht u liever zelf met wat mankracht aanwezig zijn over de grens kan dat natuurlijk ook, wat het beste werkt in uw situatie.
 
Wij maken gebruik van lucht geveerde verhuiswagens en in combinatie met onze professionele inlaad methodes zorgen wij voor veilig verhuistransport van uw bezittingen over de grens. Deze verhuiswagens zijn voorzien van professioneel materiaal en alle benodigde extra’s zoals een steekwagen, verhuisdekens, rolkarren etc. Voor verhuizen naar Engeland maken wij gebruik van de tunnel of de boot.
 

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Van concept tot verwezenlijking internationaal verhuizen uitgebeeld.

Hoe de verhuizing er van A tot Z uit gaat zien bepalen we samen met u. Wij kunnen zorgen voor (de)montage van meubilair, het inpakken en uitpakken van uw bezittingen, leveren of huren van verhuismaterieel of het tijdelijk opslaan van uw inboedel. Voorafgaand worden de kleinere bezittingen in verhuisdozen ingepakt en de grotere stukken van uw inboedel speciaal verpakt om het zo veilig mogelijk naar de plek van bestemming te vervoeren. Het wordt vervolgens in dezelfde verhuiswagen geladen, die ook op de verhuisbestemming de goederen aflevert.
 
Als verhuisbedrijf Alphen nemen we graag alle zorgen uit handen, wij voeren de verhuizing uit zoals u dat in gedachte heeft zodat u zich op uw eigen zaken kunt focussen. Een verhuizing heeft genoeg voeten in de aarde en naast het fysieke verhuizen zelf heeft u hoogstwaarschijnlijk nog vele andere zaken aan u hoofd. Vaak is dit nog meer als het gaat  om internationale verhuizingen. Dit maakt het voor ons als verhuisbedrijf extra belangrijk om duidelijk met u te communiceren en wensen te bespreken om zo tot een vloeiend verhuisproces voor u te komen. Ons ervaren team helpt u hier graag bij. Zo zullen wij u alles vragen over de plaats van bestemming om alle benodigde materialen die nodig zijn om het lossen op de lokale bestemming goed uit te kunnen voeren bij ons te hebben. Heuvelachtige gebieden, smalle straten of oprijlanen, er is een passende oplossing voor alle situaties.
 
Vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier op onze site. Leg kort uw verhuissituatie aan ons voor en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Wij zijn trots op ons familie verhuisbedrijf, met persoonlijke en professionele verhuis service en oog voor detail. Medewerkers zijn u telefonisch natuurlijk ook graag tot dienst voor vragen over onze verhuisservice.

Twee mensen die hun droom gaan realiseren en in ht buitenland gaan wonen. Verhuisdozen en alles bepakt en bezakt op de bank. Klaar voor emigreren naar het buitenland.
Verhuisservice Alphen staat voor u klaar, zoals deze twee medewerkers die aan de slag zijn bij een verhuisdienst.

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER