NATIONAAL VERHUIZEN

| VERHUISSERVICE NEDERLAND |

Verhuisbedrijf Nederland

ZAKELIJK VERHUIZEN - PARTICULIER VERHUIZEN - OPSLAGRUIMTE ​

Uit ervaring weten wij dat elke verhuizing verschillend is. Het is belangrijk om te starten met het in kaart brengen van uw verhuissituatie, uw wensen en de mogelijkheden om zo een efficiënte verhuizing voor te bereiden. Hoe groot of juist klein de verhuizing ook is, wij zorgen voor een zorgeloze verhuisdag. Wij zijn gespecialiseerd in particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, senioren verhuizingen en bieden daarnaast ook de mogelijkheid tot opslag van u inboedel. Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn Verhuisbedrijf Alphen is een flexibel, ervaren familiebedrijf, met goed opgeleide en bekwame medewerkers waar u op kunt rekenen. Onze verhuis service is gevestigd in de regio Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland. Vanuit regio Alphen verzorgen wij verhuisdiensten van en naar elke provincie binnen Nederland. Kortom zoekt u een verhuisbedrijf Amsterdam, verhuisbedrijf Den Haag, verhuisbedrijf Rotterdam, verhuisbedrijf Utrecht tot verhuisbedrijf Arnhem of verhuisbedrijf Nijmegen, wij staan voor u klaar. Woont u niet in een van deze gebieden of verhuist u naar een regio die hier niet tussenstaat? Geen probleem, wij bieden onze verhuisservice aan door heel Nederland. Wij verhuizen u inboedel en bezittingen door geheel Nederland en zelf verder dan dat, ook voor verhuis service in Europa bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor meer informatie over de internationale verhuisservice van verhuisbedrijf Alphen.

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Verhuisservice Alphen staat voor u klaar, zoals deze twee medewerkers die aan de slag zijn bij een verhuisdienst.

Professionele verhuisservice
Wij als verhuisbedrijf Alphen beschikken over al het materieel wat bij een verhuizing van pas komt, een compleet uitgeruste verhuiswagen, meer dan voldoende  inpak materiaal om uw bezittingen uitstekend te beschermen tijdens inladen, transport en uitladen. Ook voor de verhuis service van zware meubelen, beelden, schilderijen en muziekinstrumenten hebben wij de juiste hulpmiddelen in huis om u zo met alles wat u verhuist wil hebben te kunnen helpen.

Afhankelijk van uw situatie en wensen maken wij gebruik van:
-Verhuisdozen; voor het inpakken van diverse kleinere items en losse spullen
-Boekendozen; voor uw boeken
-Gardarobeboxen; voor het hangend vervoeren van uw kleding
-Extra grote boxen; voor het verhuizen van oversized items die niet in een reguliere verhuisdoos passen (lampenkappen, grote planten, standbeelden)
-Schilderijboxen; voor schilderijen, spiegels, foto- en andere lijsten
-Matrashoezen; voor uw matrassen (1 of 2 persoons)
-Stretch folie, verhuisdekens, hoekbeschermers, bubbelfolie, karton; voor het verpakken van fragiele en waardevolle items.

Kiest u voor de optie om al uw waardevolle items door ons te laten inpakken, verpakken wij dit zodanig in met beschermingsmateriaal zodat de kans op beschadiging minimaal is. De meubelstukken en dergelijke items worden zorgvuldig in verhuisdekens en verpakt. Dit voorkomt de beschadigingen tijdens het verhuizen aan de items zelf, deurposten en trappen.

Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan is uw inboedel standaard tot een vooraf bepaald bedrag verzekerd. Voor actuele bedragen en vragen rondom  verzekeringen of als u een duur of groot item heeft die u graag wilt laten verhuizen neem vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag de tijd dit duidelijk voor u uit te leggen en eventueel het pakket voor u aan te passen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Uiteraard komt dit tijdens het offerte proces ook zwart op wit te staan, zodat u weet waar u aan toe bent.

Kortom alles wat nodig is om u verhuisservice binnen Nederland professioneel en zorgeloos te laten verlopen. Verhuisbedrijf Alphen is dus gevestigd in de regio Alphen, Zuid-Holland, maar kan u zoals gezegd binnen alle provincies van Nederland en binnen Europa van dienst zijn. Wij zijn een familie verhuisbedrijf, met oog voor de mensen en een flexibele instelling.

Vraag uw vrijblijvende offerte vandaag nog aan, en zet een stap in de richting van een stressvrije verhuizing.

Bij Verhuis bedrijf Alphen kunt u online uw offerte vrijblijvend aanvragen, zoals deze twee verhuizers op de foto. Ook bellen is mogelijk.
Kantoorverhuizing, meneer met mappen en dozen die bedrijfsverhuizing aan het voorbereiden is.
Verhuisservice Alphen staat voor u klaar, zoals deze twee medewerkers die aan de slag zijn bij een verhuisdienst.

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER