SERVICES

| INBOEDEL OPSLAGRUIMTE ALPHEN AAN DEN RIJN |

OPSLAGRUIMTE ALPHEN AAN DEN RIJN

OPSLAG RUIMTE HUREN - TIJDELIJKE OPSLAG - MEUBEL OPSLAG

Uw huidige woning verkocht, maar duurt het nog enkele maanden voor u in uw nieuwe woning of bedrijfspand kunt intrekken?  Heeft u tussen verhuizingen door tijdelijke opslagruimte voor uw bezittingen nodig of bent u aan het verbouwen of tijdelijk in het buitenland. Ook hier kan ons verhuisbedrijf u bij helpen. Wij halen uw inboedel op en brengen het veilig en droog onder gedurende de gewenste periode in onze opslagruimte in Alphen. 
 
Onze opslagcontainers zijn droog en warm 
Uw inboedel wordt door bekwame vakmensen van verhuisservice Alphen opgehaald en professioneel ingeladen in opslagcontainers van 9m3 of bij extra grote items 35m3. Voor het veilig en schadevrije inladen, vervoeren en uitladen tijdens het verhuizen maken wij gebruik van pakdekens en dergelijk verhuismaterieel. De opslagcontainers worden vervolgens in een droge en warme opslagruimte, zodat uw inboedel in perfecte staat zal blijven. De loods is beveiligd met moderne alarmtechnieken en bovendien verzekerd tegen zowel brand als inbraak. Uw spullen staan dus tijdens uw tussen-verhuizing-in-periode veilig, droog en verzekerd in de loods van ons verhuisbedrijf.
 
Al onze opslagruimtes zijn:
-Geconditioneerd; verwarmd waar nodig om schade door vocht en kou te elimineren
-Volledig wind- en waterdicht
-Voorzien van brandalarm
-Voorzien van moderne inbraakalarm apparatuur

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Zakelijke inboedel opslaan, zoals al deze dozen en mappen die meneer in de hand heeft midden in het kantoor.
Mocht u tussentijds bij u inboedel willen, kunnen wij dit op afspraak voor u regelen. Als u vooraf met ons bespreekt wanneer dit is, kunnen wij zorgen dat u erbij kan en de opslagcontainer klaar staat.
 
Zodra vervolgens uw nieuwe locatie  of woning klaar is voor uw intrede, zorgt onze verhuisservice binnenland of buitenland er voor dat de opslagcontainer met uw inboedel tijdig op een verhuisvrachtwagen komt te staan en op locatie kan worden uitgeladen. Zou u graag willen dat wij uw items monteren of installeren? Vraag vooral naar de mogelijkheden. Of vragen over opslagruimte? Via de gratis offerte of via een telefoongesprek lichten wij u graag in over alle services waarmee wij uw verhuizing zorgeloos en stressvrij kunnen laten verlopen.
 
Wij zijn een familie verhuisbedrijf waarbij kwaliteit voorop staat, er ruimte is voor persoonlijke aandacht voor iedere klant en waar het service level hoog is. Korte lijnen en flexibiliteit, aangezien elke verhuizing maatwerk is. Wat kunnen wij voor u betekenen?
 
Bel onze vakkundige medewerkers of zie het vrijblijvende offerte formulier op de site en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

VRAGEN? BEL GERUST VOOR MEER INFO